Abildvænget - Projekt 6, 4652 Hårlev

Sammen med Milton Huse A/S tilbyder vi fuldt færdige løsninger til ethvert behov.

Hele Milton Huse's program kan blive en realitet på denne velbeliggende grund, og vi foreslår her et spændende vinkelhus på 151 m2. Til denne bolig er der endvidere en dejlig dobbelt carport med udhus, ialt 48 m2 under tag, og direkte ved bryggersdøren.

Huset opføres efter bestemmelserne i lokalplan nr. 165, dvs. området klimatilpasses, således at hele bebyggelsen belaster vores miljø mindst muligt. Opvarmning vil ske fra eget jordvarmeanlæg (Vølund-Fighter) og Nilan Comfort 300 varmegenvinding, og forbruget vil blive meget lavt.

Der er gulvvarme overalt og hvidmalede gipslofter i hele huset. Alle indvendige døre er hvide glatte døre, døre og vinduer iøvrigt er træ/alu, lavenergi med 3 lags glas. Parketgulve af mat lakeret ask i stue, soveværelser og værelser. Klinker i entré, bryggers, badeværelser og køkken/alrum.

Køkken og øvrigt skabsinventar vælger I selv, det hele leveres af HTH.

Sammensæt drømmeboligen som I ønsker det - alt er muligt - prisen på denne færdige bolig er baseret på tilbud fra Milton Huse pr. juni 2019. Tilbuddet indeholder alle udgifter til faskiner, evt. ekstrafundering og bortkørsel af overskudsjord, så her er der ingen risiko for uforudsete udgifter.

Boligen afleveres indflytningsklar og skal først betales ved overtagelsen.

SE MODELFOTOS PÅ DE EFTERFØLGENDE SIDER.

Søger du en moderne, energivenlig og vedligeholdelsesfri bolig i et attraktivt område - så har du fundet den her.

Velkommen til en spændende udstykning i Hårlev - 15 km/minutter fra Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.