Abildvænget 22, 4652 Hårlev

De nye rækkehuse opføres i nye lyse facadesten med muret gesims på langsiderne, 3-lags lavenergiruder antracitgrå/hvide, alu/træ, og sorte tagsten. Boligerne opføres uden udhæng og med lige gavle.

I denne del af udstykningen bliver der plads til yderligere 3 lækre boliger, alle 3 med adgang fra Abildvængets sydlige boligvej. Alle boligerne har indgangspartierne vendt mod syd og med sydvendte haver. Boligerne kommer alle til at ligge for enden af vejen, meget tæt ved stien ind mod de rekreative arealer ved forsinkelsesbassinerne og opholdsarealet i udstykningens østlige del. Og ikke mindst, tæt ved adgangsvejene mod Hårlev by.

Boligerne opføres efter bestemmelserne i lokalplan nr. 165, dvs. området klimatilpasses, således at hele bebyggelsen belaster vores miljø mindst muligt. Opvarmning vil ske fra eget jordvarmeanlæg, og forbruget vil blive meget lavt.

Der er gulvvarme overalt og hvidmalede gipslofter. Alle indvendige døre er hvide glatte døre, dog glasdør mod stue. Parketgulve af mat lakeret ask i køkken, den store stue og begge værelser. Varmtvandsbeholder og varmeanlæg indbygges i teknikskab sammen med alt udstyret til jordvarmeanlægget. Alt inventar er hvide moderne elementer i en meget høj kvalitet.

Boligen afleveres indflytningsklar, i eet plan med egen lille have og carport i direkte forbindelse med boligen. Endvidere stort dejligt isoleret udhus med støbt gulv. Såvel udhus som hegn mellem holdepladserne udføres i vedligeholdelsesfri hardiplank. Via udhuset med 2 yderdøre, er der mulighed for at komme til boligens mindre baghave, der er nordvendt.

Indkørsel og terrasse lægges i Holmegårdssten. Over vognporten er der adgang til loftrum, og over selve boligen er der eget loftrum.

Fra vognporten er der adgang til entré, bryggers med klinkegulv og skabe, bl.a. teknikskab samt vask. Der er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt badeværelse med toilet og stor bruseniche samt skabe og bord med integreret designervask.
Spisekøkken og stue er i åben forbindelse med hinanden, og med karnapperne direkte overfor hinanden, sikres at lyset uhindret kan strømme igennem huset. Spisekøkkenet er udstyret med en masse skuffer og skabe, alle hvide og med underlimet dyb vask. Køle-/fryseskabet er indbygget i eget skab ved siden af ovnen i en arbejdsvenlig højde. Glaskeramisk induktionskogeplade er nedfældet i bordet under den vægmonterede emhætte. De medfølgende hårde hvidevarer er af god kvalitet. Opholdsstuen er forsynet med glaskarnap samt terrassedør mod haven. Soveværelset har indbygget skydedørsgarderobe.
Er der behov for det, kan der indrettes et 3. værelse i stuens ene ende, ved opsætning af let skillevæg.
Fra begge karnapperne er der udgang til henholdsvis for- og baghaven via brede skydedøre.

SE MODELFOTOS PÅ DE EFTERFØLGENDE SIDER.

Søger du en moderne, energivenlig og vedligeholdelsesfri bolig med nem lille have - så har du fundet den her.

Velkommen til en spændende udstykning i Hårlev - 15 km/minutter fra Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.