Hasselvænget 2, 4652 Hårlev

På den nye del af udstykningen fortsætter vi med flere dobbelthuse, magen til de 7 boliger, der allerede er opført/under opførelse på Abildvænget 14-22.

De nye dobbelthuse opføres i samme materialer, lyse facadesten med muret gesims, 3-lags lavenergiruder antracitgrå, alu/træ, og sorte tagsten. Boligerne opføres uden udhæng og med lige gavle. Opførelsen sker i h.t. Bygningsreglement 2020.

I første del af udstykningen bliver der plads til i alt 4 boliger, alle med nordvendte indkørsler og adgang direkte fra stamvejen. Alle boligerne har indgangspartierne vendt mod nord og med sydvendte haver.
De 4 boliger lægges på de foreløbige parceller 2, 4, 6 og 8, jfr. udstykningsforslag fra LE34.

Boligerne opføres efter bestemmelserne i lokalplan nr. 165, dvs. området klimatilpasses, således at hele bebyggelsen belaster vores miljø mindst muligt. Opvarmning vil ske fra jordvarmeanlæg, og forbruget vil blive meget lavt.

Der er gulvvarme overalt og hvidmalede gipslofter. Hvidmalede vægge, på væv. Alle indvendige døre er hvide glatte døre, dog glasdør mod stue. Parketgulve af mat lakeret ask i køkken, stue og værelser. Varmtvandsbeholder og varmeanlæg indbygges i teknikskab. Alt inventar er hvide moderne elementer fra Kreum i en meget høj kvalitet.

Boligen afleveres indflytningsklar, i eet plan med egen lille have og carport i direkte forbindelse med boligen. Endvidere stort dejligt isoleret udhus med støbt gulv. Såvel udhus som hegn mellem holdepladserne udføres i vedligeholdelsesfri hardiplank. Via udhuset med 2 yderdøre, er der mulighed for at gå hele vejen rundt om eget hus.

Indkørsel og terrasse (4x5 meter) lægges i Holmegårdssten. Over selve boligen er der eget loftrum.

Fra vognporten er der adgang til entré med klinkegulv og garderobe, dejligt bryggers med teknikskab, plads til vaskemaskine, skab og vask. Dejligt badeværelse med toilet og stor bruseniche samt bord med integreret designervask.
Spisekøkken og stue er i åben forbindelse med hinanden, direkte overfor karnapperne, så lyset uhindret kan strømme igennem huset. Spisekøkkenet er udstyret med en masse skuffer og skabe, alle hvide og med underlimet dyb, mørk vask. Køle-/fryseskabet er indbygget i eget skab ved siden af ovnen i en arbejdsvenlig højde. Glaskeramisk induktionskogeplade er nedfældet i bordet under den vægmonterede emhætte. De medfølgende hårde hvidevarer er af god kvalitet.
Fra både køkken og stue er der udgang til terrasse eller have via de store hæve-/skydedørspartier, der er ens mod både nord og syd.
Soveværelset har indbygget skydedørsgarderobe. SE MODELFOTOS PÅ DE EFTERFØLGENDE SIDER.

Der er mulighed for egne til- og fravalg.

Søger du en moderne, energivenlig og vedligeholdelsesfri bolig med nem lille have - så har du fundet den her.

Velkommen til en spændende udstykning i Hårlev - 15 km/minutter fra Køge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.